226.jpg

Juu. Viikonloppuna iski oikein olan takaa. Nettiä ja esitteitä on selattu. Matkaan oltaisiin lähdössä heti kesäkuun alusta. Loppusuoralle pääsi kolme kohdetta: Bulgeria, Turkki ja Tunisia. Nyt tuo Tunisian kohde on johdolla. Etsin kohdetta periaatteella että maahan missä minä en ole ennen käynyt. Ja hotellille oli paljon vaatimuksia: rannalla ja all in clude-paketti. Viimeksi koin rasittavana sen että se meri oli parin kilometrin päässä. No joo, kyllähän sinne oli ilmainen kyyti järjestetty mutta kuitenkin. Oltaisiin varmasti vietetty huomattavasti enemmän aikaa meren rannalla jos se olisi ollut lähempänä. Ja sitten tuo all in clude...Tuntui että koko ajan piti ostaa jäätelöä ja juotavaa. Kaikilla oli nälkä eriaikaan...Kuvassa on unelma hotelli Tunisiasta. Siellä kuuluu ruoan lisäksi vaikka mitä puuhaa siihen pakettiin: minigolfia, jousiammuntaa, melomista....Eli tekemistä riittää. Lisäksi parin kilometrin päässä on huvipuisto ja vesipuisto...

Vielä en ole matkaa tilannut. Pomolta kyllä jo tiedustelin kesän lomia. Voin kuulemma tilata matkan hänen puolestaan. Mies ei ole lähdössä: hän ei matkusta kesällä pois Suomesta eikä varsinkaan kahdeksi viikoksi...Mutta pääsen minä sinne poikienkin kanssa. Nyt vielä pähkäilen asiaa.

Tänään ollut vapaapäivä. Telkasta on tullut tuijotettua nauhoitettuja ohjelmia. Siivosin. Tein joulutorttuja. Neuloin lapasia itselleni. Tämä vapaapäivä  ja kotona yksinolo tulivat tarpeeseen!

Töissä alkaa tulenpalava kiire. Taitaa jatkua jouluun saakka. Ei iske. Pakkohan se on.

BB:tä en ole jaksanut seurata kovinkaan aktiivisesti. Tuntuu että kello 22.00 olen jo valmis nukkumaan. Se Extra-ohjelma tulee kyllä katsottua melkein päivittäin.

Viimeksi kun kirjoittelin tänne toivoin lunta. No sitähän tuli heti seuraavana päivänä. Se suli pois ja uutta ehti jo sataa. Lunta on ihan reilusta, noin 20 senttiä. Ja pakkasta oli keskiviikkona melkein kymmenen astetta! Että se on talvi nyt!