Tänään meiltä "löytyi" lisää poisheitettävää mutta roskalaatikko oli jo aivan täynnä. Olinhan jo naapureiden iloksi sen eilen täyttänyt...Kuulinkin lähistöltä auton peruutusääntä (tiedättehän:piip,piip....) joten ryntäsin viemään muutaman nyssäkän roskiin että lähtevät jäteauton matkaan. Vähän myöhemmin lähdettiin ulos ja huomasin että eihän se jäteauto meille tullutkaan ja kun sen roskalaatikon kansi jäi auki niin linnut olivat jo käyneet hajottamassa muutaman pussin. Eihän siinä auttanut muu kuin kerätä roskat pihalta. Pari viemääni roskapussia nostin auton takakonttiin odottamaan roskalaatikon tyhjennystä.

Tänään on tullut muutama  lyhyt sadekuuro mutta kuitenkin on ollut lämmintä.

Varaston siivouksessa löydettiin Esikoisen vanhat rullaluistimet ja pitihän Kuopuksen niitä kokeilla. Mentiin liikennepuistoon missä saa harjoitella ilman että pitää vahdata autoja. Yllättävän hyvin se meni. Pitää nyt käydä päivittäin kun olen vielä lomalla. Poika ei itse saa niitä luistimia kunnolla jalkaansa sidottua.

Juhannuksesta puhuttiin tänään ja pojat haluavat ehdottomasti mökille. Minä jo itsekseni ajattelin että olisimme kotona. Voisihan siellä käydä mutta tulla sitten yöksi kotiin. Se on aina niin kamalan iso ruljanssi kun pitää kaikki raahata sinne mökille. Siellä ei ole oikein mitään mitä minä ajattelen että mökillä voisi tehdä. Pitää viedä grillit ja tikkataulut ja petivaatteet sunmuut. Sitten pitää siivota ennen kun sinne asettuu ja sitten ennnen kun lähtee. Niin ja onget ja madot pitää viedä. Saunominen on tehty kamalan hankalaksi kun vesi tulee järvestä saunaan letkua pitkin....siis jotenkin...sitä pitää säätää aina ja  ja ja ja...Eihän se minun mökki ole ja jokainen saa olla mökillään niin kun on ja pitää sen siinä kunnossa kun haluaa. Mutta anoppi ja appi aina valittavat siitä kun kukaan ei siellä käy jne. Katsotaan nyt mitä tehdään.