No niin, katsotaan saanko tänään pitää vapaapäivän. Töihin kyllä kerjäsin tänään tekijöitä mutta koskaan ei tiedä. Sanoin Kuopukselle että jos tänään kutsu käy otan kyllä hänet mukaan.

Eilinen työpäivähän oli yhtä helvettiä. Liian vähän oli tekijöitä, meitä oli kaikki mahdolliset siellä. Aamulla laitoin tekstarin lomailevalle pomolle:APUA. No hän tulikin muutamaksi tunniksi auttamaan ystävättärensä kanssa. Yhdelle kesätytöistä oli noussut yllättävä kuume ja illaksi tuli uusi ihminen suoraan pystymetsästä. Eräs työntekijä väsyi yhdeksän tunnin jälkeen ja lähti kotiin.Jätti omat hommansa levälleen, niitä oli kiva sitten paikkailla. Helvetti, yhdeksän tunnin jälkeen väsyy??? No eihän se ihme ole, uusi ihminen ja tuo kiire. Oli sanonut lähtiessään että ei ole tottunut tälläiseen. Niin, mehän ollaan. Kaiman kanssa onneksi tuo huumori jaksoi kukkia. Hänhän lähtee kuukauden päästä opiskelemaan, vuorotteluvapaalle. Sanoin eilen hänelle että paskankin jaksaa kun on hyvä porukka. Niin. Katsotaan sitten kuukauden päästä.

Pomo minulle sanoi etten väsyttäisi itseäni. No eihän tässä ole kun kymmenen työpäivää takana. HÄN kertoi tehneensä 18 päivää putkeen. Hän aina vähättelee kaikkea. Eli ei minun auta vielä väsyä vaikka 10 päivää on töitä takana ja tunteja yli 100. Jatketaan!

Kuopus on onnellinen kun äiti on kotona. Illalla kun meni nukkumaan minun piti mennä makaamaan kerrossängyn alaosaan. Että olisin lähellä...

Esikoinen viihtyy Mummin ja Papan luona. Soitti eilen pikaisesti. Kuopushan on aina ollut vastaan sinne menoa yksin. Siis ei jää yökylään. Mutta eilen sanoi että voisi sinne jäädä Papan kanssa. Mummin kokee jotenkin vieraaksi. No, eiväthän he näekkään kun muutaman kerran vuodessa. Silloin kun Esikoinen syntyi asuttiin heidän lähellään ja Esikoinen vietti paljon aikaa minun vanhempieni luona. Kuopus taas syntyi täällä eikä ole heidän kanssaan tosiaan ollut paljon tekemisissä.

Kotona on kamala sotku. Pyykit, keittiö...Jotain se on tehtävä tänään.

Mies jäi maalle yöksi. Nauttii yksinolostaan asuntovaunussa. Tekee omia juttujaan mitä ei voi pojan kanssa tehdä. Just.

Kuopus kertoo mitä ruokaa haluaa. Ei ole äiti paljon ruokaa tehnyt viikolla...Illaksi pitää keittää riisipuuro. Päivällä kalapuikkoja ja perunamuussia. Kauppaan pitää mennä yhdessä ja donitsejakin voisi ostaa. Ja aurinkolaseja katsastaa. Joo.

Yöllä heräsin pääkipuun ja kävin nappasemassa pari pilleriä. Auttoi ihmeen hitaasti. Sitten kun Kuopus herätteli 8.45 en millään olisi jaksanut nousta.