Taas tuli nukuttua yhdeksään, lomalla on kivaa. Tiistaiaamuna voi olla toiset ajatukset kun pitää herätä puoli seitsemän. Nautitaan vielä pari aamua!

Esikoinen yökylässä. Taisivat katsoa tuon Tappajahain. Siinä on ikäraja 15...Laitoin tekstiviestin elokuvan aikana: pelottaako? Vastauskin tuli: ei.

Kuopus popsii porkkanaa sohvalla ja katselee lastenohjelmia. Pojalla on ongelmia kovan mahan kanssa. Nyt siellä on tulppa ja kakkaa valuu housuun sieltä välistä, illalla 3 kertaa yöhousuihin...Maitohappobakteereja käytetään säännöllisesti ja yritetään ruokavaliolla hoitaa asiaa. Mutta sitten aina ajoittain ei mahda mitään. Tänään apteekista peräruiskeita...Poika luonnollisesti inhoaa koko hommaa mutta...

Mä en oo lomalla tehnyt kyllä oikein mitään! No oon ainakin levännyt ja ollut poikien kanssa. Yleensä on melkoinen meno päällä. Nyt mietin että olisi ollut hyvää aikaa käydä vanhempieni luona. Mutta ei jaksanut. Kuitenkin neljän tunnin ajo sinne ja takaisin. En viihdy siellä yökylässä. Mutta ehkä syksy on ollut niin stressaava että tää lepo on ollut ihan paikallaan. Mietin vähän kauhulla nyt kun tämä osittainen hoitovapaa loppuu niin työviikot ovat sitten "täysiä" jatkossa. Apua! Onneksi on pehmeä lasku. Kaksi neljänpäivän viikkoa ja sitten onkin se lomareissu.

Lomalla on aikaa suunnitella ja haaveilla. Olen päätynyt siihen että tarvitsemme kipeästi seuraavia tavaroita: uudet matot olohuoneeseen ja eteiseen. Uusi tv-taso. Lipasto. Uusi kirjoituspöydäntuoli.CD-hylly...Ja vielä oli jotain muutakin. Mutta kun tiliotetta katsoo niin suunnitelmat kyllä kariutuvat. Lomareissu nielee kaikki rahat ja toivottavasti edes riittää. Semmosta tää on. Mutta vähitellen.