118931.jpg

Just. Siis Bam Margera saanko esitellä jos joku ei satu tuntemaan. Ei se mitään, en minäkään pari viikkoa sitten kyseistä herraa tiennyt. Mutta tällä jäbällä on ohjelma nelosella VIVA LA BAM. Esikoinen on maininnut siitä muutaman kerran. Kaikki kuulemma katsoo sitä. K 15. Juhannustorstaina mökillä annoin periksi ja katsoin ohjelman pojan kanssa. Sanoin sulkevani telkan jos meno äityy kamalaksi. No se on tämmöstä Duudsonmeininkiä amerikkalaisittain.

Autoja rikotaan ja vanhemiaan kiusaa. Mietin miksi ikäraja on 15. Kielenkäyttö on kyllä kamalaa mutta siinä tulee aina PIIP eikä sitä suomenneta...Sitten poika sai vihiä että ne jaksot on netissä. Ja nyt on Bam Margerakuume pojalla. Kaverinsa kannsa tänään rakenteli legoista skeittiramppia missä Bam Margera skeittasi.

Huomenna pesue lähtee reissuun viemään Esikoista minun vanhempieni luokse viikoksi. Tänään poika sanoi että mummi pyysi ottamaan passin mukaan. Jos Viroon eksyvät. Huomasinkin että passi menee syksyllä vanhaksi. Passissa poika on vajaa kaksivuotias. Käyköhän se passi edes?

Tänään on pitänyt hyvästellä kaikki kaverit kun niitä ei näe ikuisuuksiin. Tavarat on pakattuna ja kassit odottavat eteisessä. Hauskaa reissua vaan Teille! Äiti menee töihin, tulee töistä ja kuuntelee hiljaisuutta.