Siinähän tuo meni viikonloppukin. Kuopus oli tiiviisti uuden luokkakaverin kanssa: meillä, heillä ja etenkin pihalla. Eilen käytiin katsomassa tuo Autot-leffa. Kuopus on ollut laivalla elokuvissa pari kertaa, Esikoinen nyt on käynyt enemmänkin. Mutta minä olin ensimmäistä kertaa poikien kanssa elokuvissa, Esikoisen kaveri oli mukana myös. Katsoihan sen. Käytiin ennen elokuvaa Mäkkärillä syömässä mistä tuli mukaaan leluna se punainen auto (mikä sen nimi nyt oli...). Että Autokuumetta täällä.

Esikoisen hiukset värjättiin viikonloppuna, mustaksi taas. Ja ensimmäinen finni löytyi kasvoista!

Tämä viikko vielä kokonaan vapaalla. Nyt nautitaan niistä kesän ylitöistä. Ensi tiistaina töihin. Tuntuu että on ollut ikuisuuden pois. 5 viikkoa kuitenkin.

Mies valittelee flunssaista oloa. Kuumetta ei kuitenkaan ole. Mullahan oli pari viikkoa sitten sama homma.

Molemmilla pojilla aamulla yhdeksään meno. Nukutaan vähän myöhempään. Kuopus oli tänään tosi väsynyt. Onhan siinä kuitenkin päivällä pituutta. Ja kouluun on matkaa kaksi kilometriä, kävelykin vie voimia kaiken uuden lisäksi. Tänään olivat saaneet koulukummit, poika kehui omaa kummiaan. Olivat puuhanneet vaikka mitä, välitunninkin olivat viettäneet yhdessä.

Nyt neulomaan ja tuijottamaan ihmeellistä sarjaa Esikoisen kanssa Subilta.