Päivää vaan. Perjantaina käytiin siellä kaupungissa. Ei ollut välttämättä mitenkään rentouttava reissu. Autossa kuuma, pojat eivät jaksaneet kierrellä kirpparilla. Että ei viivytty kovin kauaa. Mäkkärillä käytiin syömässä perinteisesti.

Esikoisen kaveri oli yökylässä pe-la yön. Mies oli mökillä yötä ja minä käytin tilaisuutta hyväkseni...ja nukuin ikkuna auki. No taisin sitten vilustua ja nyt nenä vuotaa.

Esikoinen lähti jo pesäpallokentälle ja me kohta perässä. Kolme peliä tänään. Tulee ainakin oltua ulkona.

Nyt löysin taas uuden työpaikan minne pitääkin soittaa heti huomenna. Nuo vapaat viikonloput ja päivävuoro kiinnostavat kovasti. Palkkakin on parempi. Työmatka pitenisi puolella. Tietenkään kesä ei ole työnantajan puolelta parasta aikaa vaihtaa työpaikkaa mutta ei mahda mitään. Nyt jo kirjoitan kuin saisin sen paikan...Huomenna sitten viisaampi tämän asian suhteen kun tietää enemmän.

Katsoin tilastoista millä hakusanoilla näille sivuille on päädytty ja siellä oli Vesa Keskisen nimi. Oho. Oon tainnut kyllä jotain kirjoittaa hänestä. Nythän hän asentaa ne kamerat makuuhuoneeseensa. Että jos sitä lähtee Tuuriin ostoksille ja törmää kauppiaaseen joka ehdottaa käyntiä hänen kotiinsa niin kannattaa muistaa nuo kamerat!