Ja niinkun minä hehkutin keväästä ja auringosta! Niin allergiaahan se tietenkin taas pukkaa. Esikoisella jo lieviä oireita vaikka leppä ei siitepölytiedotuksen mukaan meillä vielä edes kuki. Kulkeehan nuo tuulet, niin. Pitää huomenna taas soittaa lekurille ja laittaa allergialääkereseptit ajan tasalle. Miten tuo asia aina tuppaa jäädä viimetinkaan?

Kevään tulon huomaa myös kun pojat ovat ulkona paljon. Pyöräillen tai miten milloinkin. Ja sisälle tulee hiekkaa vaikka miten. Meillä on takapiha jo melkein sulanut lumesta ja raparperit ovat nousseet! Ja vaatteet vähenevät, t-paidassa jo liikkuisivat. Kyllä se tuolla takapihalla onnistuu kun on niin suojainen paikka.

Huomenna iltavuoro. Ei kyllä yhtään iske kun miehelläkin on iltavuoroviikko. Tästä on vaan syyttäminen työkaverin miehen kertausharjoituksia. Työkaverilla niin pieniä lapsia joiden hoitopaikka sulkeutuu klo 17.00. Meillä Esikoinen pitää vanhempien iltavuoroista mutta Kuopuksen mukaan se ei ole kivaa...Onneksi huominen onkin ensimmäinen kerta koko talvena. Torstaina on kyllä sitten toinen.

Mulla on uusi "lelu". On muuten mahtava! Tänään aikaisemmassa jutussa ottamani kuvat on otettu just tuolla. Ja Kuopus sai sitten mun vanhan kännykän ja on nyt oikein onnellinen poika. Ottaa kameralla mielenkiintoisia kuvia...

Nyt pitäisi kyllä kellon mukaan mennä nukkumaan mutta ei väsytä yhtään. Tätä se kesäaika teettää! Yksi työkaveri sanoi ettei totu koko kesänä kellojen siirtoon. Mä nyt ehkä huomaan muutoksen parina päivänä mutta sitten tasoittuu. Esikoinenkin valitteli ettei saa unta.