Mielettömän ihanan syysilma ollut tänään. Aurinko on paistanut koko päivän. Ja paljastanut tietenkin kuinka likaista täällä on...

Kuopus jo tuli todella iloisena koulusta kotiin. Loma!!

Esikoisella oli eilen ne suunnistuskilpailut ja oli vielä voittanutkin ne. Tyytyväinen oli kun oli kolme oppituntia mennyt siihen...

Eilen kävin verikokeissa ja juuri äsken soitin tulokset. Ne maksa-arvot on edelleen korkealla, ovat itseasiassa korkeammat kuin mitä ennen leikkausta...Hoitaja antoi lääkärille soittoajan ensi torstaille...Pitäisi varmaan tuota juomista vähentää vai mikä auttaisi....Olisikin syynä runsas juominen niin ainakin tietäisi mitä pitäisi tehdä. Netti on perkeleellinen kun etsii sairauksista tietoa. Tietoa tulee liikaa. Mielikuvitus jyllää. Mua väsyttää kamalasti. Yksi oire...Kai se pitää sitten tutkia mikä maksassa mättää.

Verotiedot tuli tänään ja saan neljäsataa euroa takaisin. Jee.

Nyt jos tämä väsymys ei yhtään hellitä en minä mihinkään reissuun lähde ajamaan. Neljän tunnin ajomatkalla pitäsi ottaa vähintään yhdet päikkärit. Eikä tuossa välimatkalla oli mitään yöpymispaikkojaan. Menee liian raskaaksi koko homma.

BB:tä seurattu ahkerasti. Täytyy sanoa että noissa tv:n lähetyksissä jätetään melko hyviäkin pätkiä pois. Kun itse seuraa myös 24/7:skaa niin saa välillä ihan toisenlaisen kuvan asioista.