Mieletön väsymys päällänsä. Ei mihinkään oikein jaksa alkaa. Vaikka hommia kyllä riittäisi. No, sairastetaan nyt tämä sairasloman loppupäivät oikein urakalla.

Sain itselleni pipon valmiiksi ja toista aloittelin. Mustasta langasta joustinneuleella. Aamulla huomasin että oli mennyt vähän silmukat illalla sekaisin...Että purkuun menee.

Eilen taas vaihteeksi soittelin yhtä työpaikkaa. Ihan unelmahomma. Laitoin jo hakemuksenkin menemään kun sen kätevästi pystyi netissä tekemään. Katsotaan.

Unohdinkin kertoa että kun tultiin reissusta kotiin niin ABC:llä näkyi julkkiksia oikein urakalla. Apulannan poikia siellä vilisi ja Jari Sillanpää puhui kännykkäänsä ruotsia meidän vieressä. Ja sitten siellä oli ainakin neljä perhettä tältä paikkakunnalta. Että suosittu paikka on.

Vein aamulla pojat kouluun kun menivät molemmat yhdeksään. Heillä ei ollut mitään sitä vastaan.

BB:ssä nuo yhdet hiihtävät ja hiihtävät ja hiihtävät. Tänään ihmettelin miten ne arvaavat tuon kellon niin tarkasti. Jarkko sanoi että kello on 10 ja se oli 10.03. No nyt Kadi lopetti hiihtämisen kun sydämestä ottaa ja on vessassa oksentamassa. Koville ottaa tuo koitos.

Jos siirtyisi sohvalle.