Tänään tuli töitä 10 tuntia 45 minuuttia. Tällä viikolla aloin laittamaan ylös työajan tarkemmin. Huomasin että aina tulee tehtyä vartti enemmän töitä työpäivän kummallakin puolella. Laskin että se tarkoittaa kolmessa viikossa yhtä kokonaista työpäivää. Eihän siinä mitään jos silloin tällöin. Mutta kun se on aina. Kyllä se kone laskee ajan vaikka minuutilleen.

Kyllä tänään huomasi sään viilenneen. Illalla Eskarin kanssa käytiin (yllätys yllätys) uimassa niin minulla tuli rannalla ihan kylmä. Virkisti kyllä ihanasti.

Huomenna tulee Esikoinen kotiin. Menee vaan kamalan myöhään, kahdeksan pintaan tulevat. Menivät tänään mökille, aamulla soitin. Poika pelasi juuri mummin kanssa neljänsuoraa. Vai mikä sen pelin nimi nyt on? Punainen muovihökötys mihin tiputetaan niitä nappuloita ja yritetään saada neljä samaa väriä pitkittäin, pystyyn tai vinosti peräkkäin. Mummin luonnonpäälle käy kun poika taitaa olla siinä jo parempi.

Mies lähti työkaverin mökille yöksi.

Kaksi viikkoa vielä töitä ennen lomaa. Vähintään 10 työpäivää jäljellä. Mietinkin juuri että kun noita ylitöitä tulee niin kamalasti jos saisi ne pidettyä pois loman perään. Ja kun osittainen hoitovapaakin pukkaa heti päälle niin eihän mun tarvii mennä sinne pitkäänaikaan. Katsotaan.

Pyykit kuivumaan ja petiin.