681245.jpg

Kuva eiliseltä päivältä. Käytiin Kuopuksen kanssa "retkeilemässä" ja katselemassa veneilijöitä kanavassa. Ilmahan oli mitä parhain. Aamulla oli pilvistä mutta iltaa kohti sää parani.

Esikoinen olikin monta tuntia kaverinsa kanssa maalla. Rakensivat lauttaa ja mies oli mukana touhussa. Kovasti olivat pojat innoissaan asiasta ja näinkin kuvia lautasta pojan kännykästä.

Eli ei me sinne mökille satuttu. Hyvä niin. Kuopushan nyt olisi ollut kovasti menossaan mutta nyt näin. Netistä katsoin että leirintäalueella on kokko kello 20.00 ja lähdettiinkin sinne hyvissä ajoin. En ole koskaan tuolla alueella käynyt. Siellä olikin sitten lappu että kokko kello 21.00. Epäilin että olen katsonut ajan väärin mutta kyllä sinne muitakin ihmisiä tuli vartavasten kahdeksaksi. No, ei me jääty odottelemaan . Kierrettiin alue ja katsastettiin paikat. Kovasti oli huma...juhlijoita meinaan. Nähtiin Esikoisen luokan vanha kouluavustaja joka oli melkoisessa tuiskeessa. Esikoinen katseli menoa kovasti kiinnostuneena. Yleensä on käyty seurakunnan kokkoa katsomassa ja eilen muistinkin syyn siihen...

Kuopus lähti pyöräilemään ja Esikoinen nousi sängystä...Aamupalaksi broilerin rintafileitä tähän aikaan päivästä!