Pitkää perjantaita sitten vaan! Täällä on herätty ja kovat lähtötohinat menossa. Eskari katsoo lastenohjelmia ja esikoinen nukkuu...Minä olen pakannut ja puuro odottaa kattilassa. Meillä tuo puuro ei oikein tahdo upota mutta tänään saa luvan kelvata. Perustelen sillä että lähdetään matkalle ja puuro vie nälän pitkään. Sitten voidaankin matkalla käydä nauttimassa ABC:n maukkaita hampurilaisia. Tuo perustelu toimii aina näin reissupäivinä.

Eskari totesi että pitääkö lähteä reissuun kun tulee niiinnn hyviä ohjelmis telkasta? No, onhan siellä hotellillakin televisio. Katsoin ohjelmista että Toy Story elokuvakin tulee tänään. Ollaan varmaan juuri sillon saavuttu hotellille. Siellä on kyllä uima-allas, kuntosali ja lasten leikkihuone. Yleensä nuo paikat vievät kyllä voiton televisiosta. Toivotaan että uima-allas on käytössä ja ei olisi aivan hirveästi väkeä. Ai niin, käsitöitä vielä pitää pakata ja sudokutehtäviä.

Pojat aina sanoo että äiti tykkää käydä reissussa kun ei tarvitse tehdä ruokaa. Se on kyllä totta. Aivan ihanaa käydä hotellin aamupalapöydässä...Ja päivällä miettiä että missäs ravintolassa tänään syödään. Pojille sanoin että aina ei käydä hampurilaisravintolassa. Jotain muutakin pitää olla.

Nyt esikoinen heräsi ja päästän hänet koneelle. Pitäähän 11-vuotiaan hoitaa sähköpostiasiansa kuntoon ennen reissua. Hotellissa toki on kone että saa nähdä raportoinko matkamme kulkua sieltä.

Mutta nyt autoa pakkaamaan!