Aamulla tajusin että on pakko raivata tuo meidän ulkovarasto. No ei muuten mutta Esikoisen vanhat nappikset pitää etsiä huomisiin harkkoihin Kuopukselle. Kyllähän ne löytyi. Löytyi paljon muutakin tavaraa. Kolme isoa jätesäkkiä vein roskiin tavaraa. Huomenna heitetään reissu kierrätyskeskukselle.

671234.jpg

Tässä kuvassa tilanne on jo melko hyvä...

Oli meidän etupihalla jotain kaunistakin tänään:

671236.jpg

Sade alkoi tänään kello 22.00. Oikein sopiva aika.

Meillä leikitään aina välillä Hanna Partasta. Eli kun herkutellaan kuvitellaan miten Hanna tulee ovesta ja tutkii kaappien sisällön ja tyhjentää kaiken. Tänään oli vähän chipsejä ja dippikastiketta...Toinen pojista aina kauhulla ajattelee kun herkut häviäisivät ja toinen ihmettelee että maksaako se Hanna ne rahat takaisin niistä herkuista mitkä hän heittää roskiin. Niin.

Pojat olivat tänään(kin) reippaasti ulkona. Sain ruoan valmiiksi ja ajattelin että nyt pitää jo hakea poikia (toisen kännykkä äänettömällä ja toisen känny sammunut...) syömään niin saapuivat sopivasti ettei minun tarvinnutkaan mihinkään lähteä. Olivat tuolla urheilukentän liepeillä molemmat omien kavereidensa kanssa. Siellä onkin mitä puuhata. On kylän paras leikkipuisto ja  liikennepuisto missä on polkuautoja näin kesäisin. On pesäpallokenttä ja skeittipuisto. On kalliota ja on pusikkoa missä on Kuopuksella taas uusi maja. On uimahallia, jäähallia, hiihtoputkea ja urheilukenttää. Että kyllä riittää puuhaa. Niin, jalkapallokenttäkin löytyy...