Huh. Tulin kotiin 16.25 ja pesäpalloharjoitukset alkoivat 17.00 ja ruoka ei ollut valmiina. No ei ollut kun en eilen sitä aikaiseksi saanut. Jääkaappi tyhjä. Keitin spaghetin ja tein tonnikalakastikkeen jonne heitin sekaan tomaattimurskaa purkillisen. Ja poika lähti harkkoihin 16.52.

Kuopus kävi syömässä ja lähti taas pihalle. Tulee 18.00 kotiin kun kaverin pitää joutua silloin ja me mennään ruokakauppaan. Että saisi jääkaappiin täytettä. Kuopuksella ei ole huomiseksi läksyjä kun menevät teatteriin kaupunkiin. Ei tarvitse reppuakaan ottaa mukaan. Ehdotin kyllä että jos tänään tekisi ne läksyt niin huomenna ei tarvitsisi tehdä. Ei mennyt läpi.

Tilipäivä. Aamulla maksoin laskut ja nyt on tili taas melkein tyhjä. Mulla on tänä vuonna tuo talous ollut  huonossa jamassa. Sen etelänreissun jälkeen en ole oikein päässyt jaloilleni. Kaikki menee eikä oikein meinaa piisatakkaan. Surkeaa.

Äsken soittivat paikallisesta S-marketista. Kysyivät että onko bonuskortti hukku. No en tiedä. Sanoi että asiakas on palauttanut minun bonuskorttini ja luontoarvan kauppaan. Oli löytänyt ne pikapankkiautomaatilta. No kävinhän minä siellä aamulla. Ja siinä arvassa on vitosen voitto...Rehellisiä ihmisiä...