Aurinkoista lauantaita!!

Esikoinen oli viime yön kaverinsa luona yökylässä. Nyt ovat meillä ja pelaavat keittiössä Monopolya. Kaksi tuntia ovat pelanneet...Kamala piipitys vaan kuuluu kun luottokorttia vingutetaan.

Kuopuksen kanssa oltiin aamupäivällä leikkipuistossa ja käytiin kaupassa. Samalla piti käydä kirjastossa kun pojalla on hirmuinen lukuinto. Nytkin makaa sängyssään ja lukee. Huvittavan näköistä kun vaihtaa paikkaa, juuri äsken meni sohvalta sänkyynsä ja nenä kirjassa kiinni kokoajan. En pistä yhtään vastaan.

                                        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

No juu. Blogi odottikin tässä muutaman tunnin inspiraatiota ja Kuopuksen kanssa ehdittiin käydä jo reissussa. Käytiin ulkoilemassa tuolla kanavalla, kova tuuli oli että meinasi kylmä tulla. Pojat pelasivat täällä sitä himskatin Monopolya. Kyllä on pitkä peli. Ruokaa ei huvittanut yhtään tehdä niin käytiin Kotipizzasta hakemassa kotiin ruokaa. Esikoinen olikin sitten lähdössä toiseksi yöksi kaverinsa luo (kun me ei kohta nähdä PITKÄÄN aikaan: loma ja kaveri reissussa). He suunnittelivat itse menevänsä pizzalle niin annoin sitten rahaa kouraan. Kyllä nuo pizzat tulee täällä syödyksi...

Aloitin neulomaan pipoa. Nyt ehkä ollaankin lähdössä maanantaina reissuun. Veljellä on viisivuotias poika niin pipo olisi hänelle tulossa. Ajattelin että hermot menee jos koko viikon kyyhötän tässä poikien kanssa. Mieskin yövuorossa, ei siitä ole mitään apua. Mummin ja Papan luona on ainakin tekemistä eikä me todellakaan olla käyty siellä ikuisuuksiin. Siellä on iso piha ja kaksi leikkipuistoa aivan lähellä. Siellä on koira. Papalla on tapana käydä aina jänismetsällä Esikoisen kanssa. Johan sitä voisi  Kuopuksenkin ottaa mukaansa. Eli puuhaa riittää. Ja mikä parasta: minun et tarvitse tehdä ruokaa kun Pappa hemmottelee noilla riistaruoilla mitkä ovat varsinkin Esikoisen mielestä todella herkkua. Eli jos väsymys ei tästä pahene niin maanantaina lähdetään!