Jippii! Sain sen lääkärin varattua itselleni. Viikon kuluttua menen tuomiolle. Kyllähän se sairaanhoitaja kertoi puhelimessa että kihtiarvot olivat koholla. Että lääkitystä pukkaa sitten päälle.

Pojat ovat pesäpalloa pelaamassa jo toista kertaa tänään. Illalla on vielä harkatkin Esikoisella että tulee oikein kansallisurheilulajia harrastettua kunnolla tänään.

Munkkeja paistoin reilun määrän. Nyt tuoksuu nenässä tuo rasva. Ja koko kodissa. Mutta eihän kotona tehtyjä munkkeja voita mikään. Monissa tuotteissa olen jo siirtynyt valmiisiin, kaupasta ostettuihin mutta kaupan munkit eivät kyllä uppoa. Niitä vaan tulee syötyä sitten vähän reilummin kun niitä on...

Huomenna on hassupäivä koulussa ja saa sitten pukeutua. Kuopuksella on vielä harkinnassa intiaani, merirosvo tai Batman. Asusteet löytyvät kotoa suhteellisen helposti. Esikoinen ei nyt ole pariin vuoteen mitenkään pukeutunut. Kaupasta tosin ostimme semmoista värikästä hiusväriä, että jos nyt sitä laittaisi aamulla hiuksiinsa. Mitäs jos sitä itsekkin pukeutuisi töihin vähän räväkämmin? Pitäisi oikein HassunPäivän? No joo, voi olla parempi ettei...

Vappupalloja ei nyt hankita. Mutta vesi-ilmapalloja ja paukkuserpenttiniä löytyy. Jippii!!

Kuopus kiikutti äsken tulihanskat puistosta. Siis semmoiset fleecesormikkaat missä oli lieskojen kuvia. Hän kun haluaa sellaiset...Sanoin että ethän sinä nyt niitä voi ottaa. Joku varmasti kaipaa niitä. Nyt käyt viemässä ne heti takaisin. Lähti ovet paukkuen.