Matot on nyt katon alla joten saa sataa yöllä minun puolestani. Käytiin iltatorilla ja ostettiin pari litraa mansikoita ja herneitä. Ja kaikki on syöty.

Esikoinen mietti lahjaa minulle. Ihmettelin kun ei noita juhlia ole tulossa kun ensi keväänä. Oli kuitenkin nähnyt telkasta mainoksen jostakin kuntoilulaitteesta ja päättänyt mielessään että se olisi äidille sopiva lahja. Ei tarvitse kuin kolme minuuttia päivässä "veivata" ja laihtuu aivan kamalasti. Just. No Eskarikin sitten lahjaa äidille miettimään. Kuiskasi Esikoiselle ostavansa äidille siideriä lahjaksi. Just. Pitäisiköhän miettiä alkoholikäyttäytymistä? Kuussa menee keskimäärin kolme siideriä. Kerran vuodessa sitten kunnon perskännit. Ihmettelin siiderivalintaa ääneen ja Eskari vain nauroi. Tiedä sitten noista.

Esikoinen oli ollut päivällä kavereidensa kanssa uimassa. Siellä oli ollut kolme "känniläistä setää". Niiltä oli muovipussi tippunut järveen ja olivat pojilta pyytäneet apua sen hakemisessa. Olivat antaneet euron jokaiselle pojalle. Olivat kertoneet että vanhin miehistä on 80-vuotias ja poikien piti kätellä häntä. Käytöstavat kunniaan! Siitäpä sitten saimmekin taas oivan keskustelunaiheen mm. siitä miten suhtautua humalaisiin. Ja yleensäkin vieraisiin ihmisiin. Painotin sitä että ei kaikkea tarvitse uskoa mitä puhutaan tai varsinkaan kaikkea tehdä mitä pyydetään. Just.