Kisat oli ja meni. Esikoisen karkkilakko päättyi äitienpäivänä. Ja siis äitienpäivähän alkaa yöllä kello 00.00...Eli kun viisuissa laskettiin äänestyksen loppumista kolme, kaksi....Niin meillä laskettiin karkkilakon päättymistä. Pojalla laku kädessä...Sunnuntaina söi vähän liikaa sitä karkkia että tuli ihan huono olo...

Eilen Esikoinen satutti kätensä pesäpalloharkoissa. Käsi on kipeä eikä suoristu. Pitää käydä kyllä huomenna lääkärillä. Vaikka koulussa on pesäpallokisat mutta pakkohan se käsi on tutkia. Urheilu on vaarallista.

Kuopuksella on huomenna se yökoulu. Pakattiin suurinosa tavaroista ja aamulla loput. Minulla on iltavuoro joten  isänsä vie illalla pojan koululle. Kaikkia kuulemma jännittää kovasti. Mutta sitten onkin pitkä vapaa, maanantaina vasta kouluun.

Minä kävin tänään työterveyslääkärillä joka sanoi että kädessä on aivan selvä tenniskyynärpää. Viimeksi toinen lääkäri sanoi ettei se ainakaan ole tenniskyynärpää.

Töissä olisi pari koulutuspäivää juuri mun loman aikana. Ei oikein innosta. Eiköhän ne siellä pärjää ilman minuakin. Outoa järjestää loma-aikana koulutusta, en ole ainoa joka silloin lomailee. Mutta kun on KIIRE sillä asialla...Neljän viikon lomasta ensimmäinen viikko menee totutellessa ja viimonen viikko jo ajatuksentasolla valmistautuessa töihin. Ne kaksi keskimmäistä viikkoa tuntuu eniten lomalta...Siinä jos menisi päiväksi töihin niin sehän rikkoisi koko homman...

Lääkäri sanoi että olisi hyvä pudottaa  painoa. Sokeriarvot olivat vähän koholla. Jaaha. Innostaa kamalasti.