Näin on. Jee!!

Pitää neuvoa Kuopukselle tuo kännykän äänettömälle laitto. Tänään poika heräsi 6.40 kun kaveri soitti...Heillä on yhdeksään meno että vielä olisi voinut tunnin nukkua...Kaverilta varmaan vanhemmat lähtivät töihin ja poika ei viihdy yksin kotona. No, Kuopus meni vielä takaisin sänkyyn. Esikoinenkin kävi vessassa ja kysyi voiko vielä nukkua. Meni sänkyyn ja nukahti heti. Vartin saa vielä nukkua. Itsellä jos kävisi tuommoinen herätys niin ei toivoakaan että saisi noin nopeasti nukahdettua!

Tänään teenkin pitemmän vuoron töissä. On palaveri ja ne aina "sotkee" normaalia työntekoa. Mutta huomenna onkin sitten jo vapaapäivä! Lähdetään sinne Jyväskylään. Pojat pääsevät koulusta kello 14 ja 15. Sen jälkeen syödään ja lähdetään. Netistä olen tutkiskellut mitä voitaisiin la tehdä Jyväskylässä. Nyt on joku petonäyttely jossakin museossa (!) mikä kuulosti kiinnostavalta. Ja Laajavuoressa voisi ajaa mäkiautoilla. Katsotaan.

Mä oon todella tyytyväinen että Esikoinen on niin innostunut tuosta pesäpallosta. Olen aina ajatellut että olisi hyvä jos hänellä olisi semmoinen harrastus mikä "vie mennessään". Noin niinkun ajatellen murrosikää...Nyt poika oli eilen katsomassa miesten peliä. Tänään on jo toiset harkat tälläviikolla. Ja sunnuntaina sitten kolme peliä. Tapana on aina ihailla vanhempia poikia ja nyt ne idolit taitavat löytyä vanhemmista pesäpallonpelaajista. Onhan poika harrastanut vaikka mitä mutta nyt tosiaan tämä pesäpallo tuntuu kolahtaneen todella kovaa. Äiti tykkää...