Pelästyin äsken kun puhelin soi ja en tuntenut numeroa. Olin varma että töistä soittavat. Eilen laitoin viestiä että voin tulla töihin jos paniikki iskee. Onneksi oli vain Esikoisen kaveri joka ihmetteli kun poika ei vastaa kännykkäänsä. Kaveri oli ollut viikon reissussa ja nyt kotiutui juuri kun Esikoinen lähti viikoksi reissuun...

Tulikin oltua yöpuulla 10.5 tuntia! Tottakai heräsin useampaan kertaa kun oli KUUMA mutta kuitenkin. Hyvä suoritus!

Pesukone päällä ja pientä puuhastelua työnalla. Pojat kaatoivat ISON legokorin torstaina olohuoneeseen tosin minun luvallani. Mutta vannotin että kun perjantaina tulen töistä kotiin en niitä legoja näe. Muuten vien kaikki varastoon säilöön. No legot oli kerätty ja iso skeittirakennus oli jätetty kököttämään keskelle mattoa. Vieressä lappu jossa luki että rakennusta on mahdotonta siirtää ilman että se hajoaa ja se ei saa hajota kun se on niin hieno ja oli tosi kova työ rakentaa se. Just. Juuri tuo iso matto on vielä pesemättä että jotenkin se legorakennus pitää siitä siirtää. Taidan odottaa Eskarin kotiutumista, tehköön hän likaisen työn.

En tee mitään suursiivousta tänään vaikka taas niin kerran suunnittelin. Lepoa vaan. Työviikko  edessä ja vilkas sellainen taas tulossa. Ensi viikolla Esikoinen on lomailemassa joten kotona on melko rauhallista. Eskari tietenkin kimpussa kun ei ole kaveria. Toivottavasti riittää uintikelejä.