Tulihan se Esikoinen kotiin eilen ajoissa, melkein heti kun olin eilisen kirjoitukseni tänne kirjoittanut. Käytiin saunassa ja poika meni sohvalle peiton alle ja nukahti. Nukkui siinä 12h vaikka me pyörittiin ympärillä. En viitsinyt herättää, on kesällä nukkunut siinä ennenkin kun olohuone on meillä suhteellisen viileä.

Lähdin töihin ja Kuopus nosti päätään, silittelin siinä vähän ja sanoin että tunti vielä aikaa nukkua. Työmatkalla poika soitti ja kertoi luokkakaverinsa soittaneen ja pyytäneen sinne...No mikäs siinä...Illalla poika nukahti jo ennen kymmentä mikä oli kyllä todella hyvä saavutus.

Kolme tuntia kesti molemmilla ensimmäinen päivä. Töistä kun tulin täällä oli neljä poikaa...Ihanaa arkea...

Töissä ongelmia erään työntekijän kanssa. Suuttui minulle, ei tullut edes kahville. En oikein tiedä syytä. Pitää aamulla selvittää. Minulla on vaan pieniä kommunikointiongelmia hänen kanssaan. Häneltä ei saa vastausta oikein mihinkään mitä häneltä kysyy. Hän menee jotenkin lukkoon ja sanoo SELVÄ tai NIIN. Mutta ei vastaa kyllä tai ei...Sitten en tiedä ymmrtääkö hän asian vai ei. Tänään oli ohjeet sanallisesti ja kirjallisesti mutta sanoma ei mennyt perille. Aloin asiaa tänään oikein miettimään kun kollega kysyi että onko hänellä kuulossa vikaa...Siis muillakin samanmoisia ongelmia. Eihän siinä mitään mutta pitäisi tietää miten asiat pitää selvittää kun työ sitä kuitenkin vaatii. Tai sitten hän on niin kiero savolainen...

Hellettähän tuo on. Kuopus kävi uimassa kaverinsa kanssa ja minä taas neuloin laiturilla. Ei kyllä oikein olisi iskenyt heti töistä tultuani...Mutta samapa tuo on missä neuloo. Ja taitaa nämä melko viimeisiä uintipäiviä olla tuolla järvessä.

Kuopus on ihan väsynyt. Sovittiin että menee kahdeksalta sänkyyn. Huomenna on tosin kymmeneen meno molemmilla mutta aamulla menee taas kaverilleen. Lukuläksyä tuli ja yksi kirja mitä ei tarvitse päällystää. Aapinen on saatu kierrätyksenä ja sen on jo jonkun äiti viime vuonna päällystänyt. Esikoisen reppu on kyllä aivan täynnä kirjoja että niiden kimppuun sitten!