Päivä on kulunut lumitöitä tehdessä. Poikien ollessa pihalla olen pari kertaa tehnyt lumityöt. Kerran kävi traktori koko pihan puhdistamassa.Vieläkin olisi pihalla töitä mutta rajansa kaikella.

Keitin hernekeiton ja makaronilaatikkokin tuli tehtyä. Pärjätään näillä eväillä alkuviikko. Keskiviikkona on vapaapäivä niin sitten taas uutta sapuskaa.

Pojat innostuivat kaivamaan tunneleita lumeen. Onhan se kivaa touhua mutta vaarallista. Esikoinen kaivoi niin ison tunnelin että sieltä ei paljon poikia näy. Varoittelin eskaria ettei mene tunneliin kun on yksin pihalla. Sitähän voi lumeenkin "hukkua" kuten veteen.

Mies vieläkin töissä. Koko viikonlopun.

Matkasuunnitelmia on tehty kovasti. Päädymme ehkä Helsinkiin. Pitää soitella miten varattuja hotellit on. Tekemistähän siellä riittää. Ja pojille on elämys jo kaupungin koko. Ja liukuportaat! Meidän kylällä ei semmoisia löydykkään! Viime kesänä ajelimme Stockmannin liukuportaissa pariin kertaan. Ja raitiovaunut ja metro! Olen itse hotellissa töissä niin yöpymiset tulee melko edulliseksi.

Työviikko alkamassa. Huomenna kiirus päivä. Keskiviikkona vapaa ja lauantaina töitä. Sitten olisikin tarkoitus jäädä vähän viihteelle työn päätteeksi. Koskahan olen viimeksi ollut? Viime kesänä ehkä. En edes muista. Eli kamalan usein ei tule juhlimassa käytyä. Toivottavasti nyt vaan kukaan ei sairastu eikä mies ole töissä. Mutta ei surra etukäteen.