No joo. Vähän on mennyt aikaa kun on tullut kirjotetuksi.

Mutta, mutta. Olin siellä kaverin kesämökillä tosiaan rentoutumassa ja olihan tuo mukavaa. Rentoa menoa. Illalla mentiin kaupunkiin ja Tapani Kansa esiintyi siellä. Ei tosiaan mun makuuni hänen musiikkinsa. Mutta kyllähän sitä kuunteli, paljon hittejä joita muistaa jo lapsuudesta.

Nyt olen kotona ja kymmeneltä lekuriin. Viikonloppuna tuli maha kipeäksi. Nyt sitä on jatkunut siis jo kolme vuorokautta ja illalla nousee aina lämpö. Ylämaha on kipeä. Tosiaankin pe-la välinen yö oli pahin. Ja reippaana tyttönä pamautin vielä työpaikalle kun siellä oli kaaos. No, pari tuntia jaksoin, en pysynyt pystyssä..Sunnuntain makasin vuorotellen sohvalla ja sängyssä. Eilen töissä, meni jotenkin. Mutta kun vielä eilen illallakin se lämpö nousi ajattelin että kai se on pakko käydä näytillä. En tosiaankaan ole mikään innokas lääkärillä kävijä. Sinne mennään äärimmäisessä hätätilanteessa. Ja nyt kai sitten on semmoinen.

Saisi tulla jo lunta. Eilen Kuopus laittoi juuri pestyn takin kouluun. Kotimatka kesti pitkään kun hän on tutustunut erääseen ekaluokkaiseen joka esitteli sitten oman majansa tuossa koulumatkalla. Ja majahan on tietenkin semmoisessa rämeikössä. Eli kaikki vaatteet taas pesuun. Melkein joka päivä. Ulkovaatteita voisi kyllä pitää useammankin päivän koulussa mutta jos ne jo koulumatkalla likaantuu niin voi voi.

Syysloma lähestyy, kolme koulu-ja työviikkoa jäljellä. Meidänhän piti alustavasti mennä Helsinkiin mutta peruttiin se reissu. Ollaan kotona. Esikoinen ehkä lähtee minun vanhemmilleni lomailemaan.

No, nyt vaan odotellaan sitä lääkärireissua.