Tässähän se on tämäkin päivä mennyt. Aamupäivällä käytiin poikain kanssa kylillä. Ostin kummitytölle (8v 31.12) synttärilahjan. Onneksi on tämä ALE. Käytiin vielä sähköliikkeessä, apteekissa ja ruokakaupassa.

Kuopuksen kanssa käytiin uimassa. Melko paljon oli polskuttelijoita altaassa, tietäähän sen kun on koulusta lomaa. Venäläisiä ei vielä näkynyt, tulevat varmaan jo huomenna, meitin kylpylähotelli on heidän suosikkilistallaan. Hyvähän se on, tulee rahaa kuntaan. Mutta välttämättä silloin ei tee mieli mennä uimaan...

Joulukuusesta en olekkaan muistannut kertoa että tietenkin se oli tänäkin vuonna semmoinen muotopuoli. Mutta "hauskinta" siinä oli se miten se oli valittu: rakennuksella oli ollut traktori kaivamassa jotain ojaa (salaoja?) ja tämä kuusi oli jäänyt alle. Traktorikuskinkin mielestä se oli oikein oiva kuusi. Just. Se oli ihan kuin ihminen seisoisi kädet sivulla. Siis keskellä ei ollut oksia ollenkaan. Mutta nyt kuusi on takapihalla. Ja voipi olla että oli viimoinen AITOkuusi meillä. Mä olen ollut monena vuonna allerginen kuuselle, ihmeellisesti en kyllä tänä vuonna. Mutta Mies ja  Esikoinen valittivat kun silmät oli punaisena ja nenä vuosi. Että kyllä se kai pitää muovikuusi hankkia vaikka ei ole ehkä ihan mieleinen.

Esikoinen lähti räjäyttelemään papaatteja ja Kuopus on uintireissusta ihan väsyksissä. Sinnitellään ilta.