Eihän se mikään ihme että BB:ssäkin ukot vaeltavat yöllä ja pissivät minne sattuu, niin meilläkin, melkein. Kuopus on muutaman viikon aikana herännyt noin tunnin nukuttuaan ja lähtenyt vessaan tietenkin aivan unentokkurassa. Eilen hän laittoi makkarissa valot päälle ja kiersi vaan ympyrää huoneessaan etumustaan kaivellen. Mies sitten saatteli hänet vessaan. Esikoisellakin oli sama homma yhdessä vaiheessa. Kerran hän luuli olevansa vessassa ja rupesi pissille koulureppunsa päälle, mies pelasti tilanteen eikä koulukirjat kastuneet. Lapsena veljelläni oli sama juttu. Kerran heräsin siihen kun hän oli tullut huoneeseeni ja pissi roskakoriini. Toisen kerran hän meni keittiöön, avasi uuninluukun ja pissi sinne. Semmosta.

Tänään vietetty siivouspäivää poikien kanssa. Mies siis töissä. Illalla sanoin että heti aamupalan jälkeen aloitetaan. Kuopus höösäsi poikien huoneessa ja Esikoinen imuroi matot ja hoiti ne pihalle. Tunnin tekivät töitä enemmän ja vähemmän tehokkaasti. Mutta kyllä me tulosta saatiin aikaan. Vielä on petivaattet pihalla. Tajusin kyllä että on pyhäpäivä mutta minä siivoan silloin kun on siivousinto. No en nyt ihan jouluaattona. Ja tuo pakkanen innostaa siivoamaan,  raikkaat matot ja petivaatteet on siivouksessa melkein parasta! Pojat vei muuten pehmolelut ulos, kyllä nyt pölypunkit kuolee! Kuopus ihmetteli kovasti niitä punkkeja.

Esikoinen on lähdössä yökylään tuonne kymmenen kilometrin päähän. Sen nelosen halloweenleffan jälkeen viedään poika sinne. Pitääkin laittaa auto lämpiämään.