Aamulla ei ollut pakkasta kuin 16 astetta, kaikki on niin suhteellista.

Tamacotshi on hengissä mutta pölypunkit eivät, hahaa, petivaatteet oli ulkona...

Äsken kuului ihme ähellystä poikien huoneesta. Menin katsomaan ja Kuopus änkesi itseään kerrossängyn päädystä pois. Siis lautojen välistä. Oli herännyt ja matkalla vessaan. Siinä sitten pujottelin poikaa takaisin kun pää ei oikein mahtunut sieltä välistä. Ihan unenpöpperössä.

Tänään olen urakoinut lumitöitä. Kun sain pihan valmiiksi siirryin parkkipaikalle. Sitten olisikin voinut aloittaa taas alusta. Toivottavasti nyt ei koko yötä sada samaanmalliin.

Vapaapäivän kunniaksi hääräsin keittiössä. Välipalaksi koululaiset saivat pannukakkua. Ruoaksi broilerin rintafilettä valkosipuliperunoiden ja salaatin kera. Jälkiruoaksi hedelmäsalaattia kerman kanssa. Kelpaisi kuulemma useamminkin tuommoinen meny.

Nauratti tuossa kun muisteltiin reissua ja kun Mies kävi rannalla tilaamassa juomia. "I´ll take one beer tölkki thankyou" Ei kyllä saanut sitä olutta tölkissä vaikka kuinka pyysi, piti tyytymän muovimukiin.

Hiihtämässäkin käytiin. Oli vähän hidasta tuon lumen takia.

Viikonloppu lähestyy, töissä menee tosin lauantai. Koululaisilla taitaa olla neljä viikkoa ahertamista ennen hiihtolomaa. Ja kuukauden päästä blogini täyttää vuoden. Mitäköhän jännää sitä keksisi?