Kyllä menee tosiaan päivät vauhdilla, hyvä että perässä pysyy.

Kaupunkireissu heitettiin. Ei tule pojalle laseja toistaiseksi. Taittovika on siinä rajoilla, pitää siis seurata tilannetta. Voi kuulemma parantua itsestään kun ikää tulee lisää. Kaupoilla käytiin, lankaakin tuli tietenkin ostettua.

Huomenna tulee yksi rakennusukkeli (!!) katsomaan sitä taloa mitä aletaan remontoimaan. Onneksi. Miehellä ollut sellainen luova tauko koko hommassa. Minä vaan hoputan ja hoputan että jotain tapahtuisi. Haluaisin jo vuoden päästä asua muuaalla...Katsotaan mitä tapahtuu.

Esikoisella huomenna ekat saksankokeet. Kyllähän tuo vähän luki. Sitten perjantaina vielä historiankoe. Sitten voikin jo aloittaa sen loman.

Kuopus väkersi synttärikutsut loppuun. Vaikka tuo näkökyky olikin vähän hakusessa kun silmätipat vielä vaikuttivat. Huomenna antaa ne sitten pojille koulussa.

Ei kyllä yhtään huvittaisi mennä huomenna töihin. Iltavuoro. Tahtoo jäädä kotiin neulomaan!! Tarttis semmosen neulontaloman. Tänään pomolla oli työhaastattelu. Mitenkähän meni. Huomenna selviää. Meillä on töissä alkamassa yksi kiireisimmistä jaksoista vuodessa.  Loppuvuoden saa tehdä töitä oikein tosissaan. Sitten alkuvuosi onkin yleensä leppoisempaa.

Katselin tänään netistä kuvia etelänreissua ajatellen .Vesipuistoa sunmuuta. Matkakuumetta jo havaittavissa. Kolmen kuukauden ja yhden päivän kuluttua lähdetään!