Alkaa olla päivä niinsanotusti pulkassa. Kiireinen päivä. Esikoisella oli hiihtokilpailut tunnelissa. Hiihtotunnelissa. Meidän kylällä on semmonen!!

Klo 18 oli vanhempainilta eskarissa. Puhuttiin kouluasioista yms. Huomenna l e p s u-keskustelu. On muuten kamala nimi. No kuitenkin tuleva syksy jo askarruttaa mieltä. Olen miettinyt osa-aikaista hoitotukea vaimikäseniminyton. Siis kun voi lyhentää työaikaa. Vaikka tehdä 6h päivässä tai 4 päivää viikossa. Pitääkin käydä Kelan sivuilla tutkimassa asiaa. Voisi ollakkin hyvä juttu. Ekaluokkalaisella on kuitenkin melko lyhyitä päiviä. Tietenkin on mahdollisuus aamu-tai iltapäivähoitoon. Ja miehellä kun on kolmivuorotyö niin joka kolmas viikko olisi aina aamuisin joku vähän perään katsomassa. Jotenkin tuntuu kamalalta ajatus että nuo kaksi (ihanaa tuhisevaa nukkuvaa poikaa) tappelevaa ja riitelevää poikaa olisivat kotona kahdestaan aamuisin lähdössä kouluun.

Huomenna vapaapäivä. Lupailin vähän miehelle että olisin hereillä kun hän saapuu töistä. Työvuoro päättyy klo 22 mutta työvuorolla on aina välillä taipumusta pidentyä. Katsotaan kauanko jaksan pysyä valveilla.

Pääsiäislomaan seitsemän työpäivää. Kyllä se tästä.

Ai niin, se pajunoksa piti huomenna viedä eskariin. Pitää aamulla muistaa käydä pusikossa...