Täällä on vietetty joo. Esikoinen soitti eilen Ukille ja Mummolle ja tarjoutui töihin. On nyt sitten siellä. Olen tässä koko talven pojille painottanut tuota rahansäästöä. "Sitten kun lähdetään reissuun olisi hyvä olla teilläkin omaa rahaa mukana". Kuopuksella on rahaa säästettynä hyvin mutta Esikoinen on tuhlannut omansa: peleihin. Nyt sitten tajusi asian ja pakkohan sitä rahaa on jostain lähteä hankkimaan. Eli taitaa olla puuhommissa. Hyväähän se tekee. Ja Esikoinen ei kamalasti muutenkaan vieraile anopin luona että hyvä että joskus näkevät.

Hieno ulkoilukeli, vähän pakkasta. Kuopus on kyllä nytkin pihalla, minä laiskottelen.

233380.jpg

Sain minä tehtyä kyllä itselleni lapaset. Tuosta Seitsemän veljeksen raitalangasta. Aivan ihana värisävy, sopii vihreään talvitakkiini juuri. Vielä kun hatun saisi tehtyä.  Mulla on vaan semmonen pää että kaikki hattumallit jotka osaan tehdä näyttävät päässäni kamalilta. Pitää etsiä joku uusi malli. Aikaisemmin syksyllä tein samanlaiset lapaset lahjaksi.

Esikoiselle aloitin niitä mustia lapasia, ovat vaan niin tylsät tehdä ettei työ tahdo edistyä. Poika sanoi että voisin otta reissuun mukaan neulomuksen...En taida ottaa. Jonkun virkkaustyön voisikin ottaa mukaan.