Idols tuli katsottua. Mutta kyllä veti Kristiina hyvin kappaleensa! No, onhan hän täältä kotoisin...Kristian taas oli pettymys, todella surkea esitys. Katsotaan miten käy.

Töissä sain puhuttua esimiehen kanssa. Ja kerroin tuosta vuorotteluvapaasta mitä X harkitsee. Nimittäin X menee suoraan ISON pomon juttusille asiasta. Mutta ei taida ISO pomo lämmetä ajatukselle. Ajoitus huono. Mutta jos X on väsynyt työhönsä niin ehkä vuorotteluvapaa on edullisempi vaihtoehto työnantajalle kuin sairasloma. Mielenkiintoista. Kesästä on todella tulossa mielenkiintoinen.

Oho, pyykit on koneessa. Kukahan ne ripustaisi...

Esikoisen kännykkään käytiin ostamassa uusi näppäinmatto. 10 euroa. Uusia kuoria ei meidän kylältä löydykkään. Pojalla kamala kännykuume. Suosittelin säästämistä ja töiden tekoa palkkaa vastaan maalla. Puutöitä riittää.

Pitääkin tarkistaa siitepölytiedote netistä. Esikoisella verta vuotanut nenästä parina päivänä. Pitää hetimiten tilata aika lääkärille että saisi lääkityksen alkamaan KERRANKIN ajoissa. Taidan jo olla myöhässä. Viime kevät oli niin kamala koivunkukinnan aikaan pojalla.

Ihanaa kun huomenna jo perjantai ja vapaa viikonloppu!