Perjantai vaikka ei siltä tunnukkaan. Johtunee huomisesta työpäivästä...No, se onkin viimeinen lauantai töitä tänä vuonna.

Töistä saatiin joululahjaksi tämmöiset Finlaysonin ihanuudet oikein tuplaten:

Oikein ihana lahja. Ne on pesty ja ovat kuivumassa.  Ensi viikolla on torstaina jouluruoka ja samalla pidetään pientä palaveria. Työpäiviä siis vielä kuusi tänä vuonna.

Kiva lähteä kotipuoleen pyhiksi. Mies tulee aikaisemmin kotiin jo töihin mutta poikien kanssa jäädään vähän pitemmäksi aikaa. Serkun luona pidetään "aikuisten kekkereitä" ja sukuloidaan muutenkin. Harvoin kuitenkin tulee käytyä. Muutama lahja vielä odottaa hankintaa, kun tietäisi mitä ostaa...

En ole muuten kertonut mitä minun uudelle hienolle kännykälleni tapahtui. Minä tiputin sen vessanpönttöön. No, vahingossa...Eikä se toimi. Yllätys yllätys. Arvatkaa harmittaako? Otin vanhan kännykän käyttöön mikä harmitti Kuopusta jolle sen jo olin siirtänyt. Ei sitä ehkä enään toimimaan saa.

Pojilla on useampi joulukalenteri. Ykkösenä on Haribon kalenterit molemmilla. Ja Veikkauksen kalenterit meillä kolmella. Sitten on urheiluseuran kalenterit pojilla, niissä on arpanumeron joka päivä. Esikoinen osti vielä itse tavallisen suklaakalenterin. Sitten meillä on semmoinen kankainen kuusi mihin itse aina laitetaan yllätys. Vuoropäivinä molemmille pojille. Että semmosta. Se on joulukuussa hyvä että poikia ei  tarvitse patistaa sängystä ylös!

Mies meni naapuriin laulamaan karaokea...