Meikäläinen saattoin tänään Kuopuksen kouluun tuntia liian aikaisin! No näin kesälomalla on vähän vaikeuksia hahmottaa A ja B. Siis oppilaat on jaettu kahteen ryhmään, toisella alkoi koulu kello 8 ja toisella ryhmällä kello 9. No, eipä myöhästynyt poika!

Ja nyt on flunssa mulla. Ihan vetämätön olo, kuumetta ei kyllä ole. Kiva sairastaa näin lomalla.

Esikoinen oli illalla jalkapalloa pelaamassa kavereidensa kanssa. Kuopuksen kanssa käytiin leikkipuistossa. Sängyssä Kuopus sanoi ettei tykkää koulusta. Miksi? Kun Esikoinen oli nauranut hänelle koulun pihassa...Sain Kupuksen rauhoittumaan sänkyyn ja pieni keskustelutuokio isoveljen kanssa. Kuopus oli kuulemma ilveillyt hänelle välitunnilla ...

Mulla ei oo mitään tekemistä! En jaksa siivota, en jaksa olla netissä. En jaksa mitään. Pitää raahautua sohvalle rentoutumaan ja vilkuilemaan kelloa. OIKEASTI Kupuksen koulu loppuu tänään kello 13. Mutta kun hän nyt meni sinne tuntia aikaisemmin niin opettaja voi päästää hänet jo toisen ryhmän kanssa kello 12. Sovittiin aamulla että menen puoliväliin matkaa vastaan. Taidan mennä silloin kello 12. Jos poikaa ei näy menen kirjastoon odottelemaan.

Aamulla kävin Spar-kaupassa edullisilla ostoksilla. Paikkakunnan Spar lopettaa ja tänään myi -50 % alennuksella tavaraa ulos. Osa oli -70%. Melko tyhjiä oli jo hyllyt mutta kyllä sieltä kassi täyteen tuli ostettua.