Täällä Espoossa hotellissa päivitellään blogia. Matka sujui suhteellisen normaalisti. Noin tunnin välein kamala riita takapenkillä ja etupenkiltä muutamat ärräpäät. Esikoinen luki Harry Potteria ja teki muutaman sudokun. Eskari selaili sarjakuvia ja ärsytti veljeään.

Tänään vietettiin päivä Helsingissä. Ensin Sea Lifessa missä olikin todella mukavaa ja paljon nähtävää. Liput oli kyllä melko kalliit. Seuraavaksi mentiin Stadionin torniin. Pojista hissi oli pelottava. Mutta ylhäällä oli todella mahtavat näköalat. Suosittelen! Ja edulliset liput.

Loppuaika kului metrolla ja ratikalla ajellen ja kauppoja kierrellessä. Eskari kyllä väsähti ja ei millään olisi jaksanut. Tulomatkalla hotelliin kävimme SELLOSSA. Todella nähtävyys koko paikka meidän pojille. Ihmeissään katselivat ymrärilleen. Seppälässä oli tänään tarjous "Osta kolme maksa kaksi"-tarjous jota käytimmekin hyväksemme. Esikoinen kokeili yhtä paitaa ja sanoi "Muuten hyvä mutta ei käy mun hiusten väriin".Just. Oon kyllä kuullut tuon lauseen jonkun suusta mutta itse en osaa ajatella noin. Mistäköhän poika sen on itselleen imenyt...

Nyt pojat kokoavat legorakennusta huoneessa. Kohta uima-altaalle. Väsyttää koko porukkaa kamalasti.

Huomenna Serenaan!