No nyt se sitten alko, joo. Eilen oltiin siellä kirkossa ja suhteellisen hyvin sain pojat liikkeelle. Oikeastaan mun pitäisi perua sanani kun valitin koko hommasta. Ajattelin siellä istuessani että tästähän se kesä vasta alkaa. Että ihan hieno tilaisuushan se aina on. Kai sitä nyt kerran vuodessa voi herätä ennen seitsemää kirkkoonkin. Minun pitää laittaa sen jäähyväislaulun sanat tänne joskus. Se on niin liikuttava. Näin monen kutosluokkalaisen äidin silmissä kyyneliä sen laulun aikana. Ensi vuonna sitten mulla...

Poikien todistukset olivat odotetut. Esikoisella laski muutama numero mutta sitten oli semmoisia "yllätys"nousijoitakin joukossa. Ja seuraavaksi sitten kuulemma tulee oikein huippuhyvä todistus! Ja Kuopuksella oli niitä rasteja ruuduissa. Matikassa parhaimmissa kohdissa ja se käsiala!!! Se käsiala vaatii harjoitusta. Joo, tiedetään. Semmoisia harakanvarpaita pojan kirjoitus. Ehkä se siitä sitten...

Eilen laitoin tänne tuon valokuvan, se on tosiaankin eiliseltä päivältä. Kamerassa on päivämäärät sekaisin. Eli uimaanhan sitä heti mentiin. Molemmilta pojilta lähti talviturkit. Minä en kyllä vielä rohjennut. Esikoinen oli itseasiassa vielä 23.00 uimassa. Tuossa vieressä...Kesälomasta otetaan jo kaikki irti. Ja nyt sitten nukutaan myöhäään.

Minä otin eilen urakalla aurinko takapihalla. Ja tein käsitöitä tietenkin. Mustaa villalapasta...Rusketusrajat löytyvät ja jo säätietoihin on uskominen voidaan jatkaa samalla tavalla.

Hassua miten rento olo on. Kaipa se on loman tarkoituskin. Viimeinen viikko oli melko rankka. Ennen lomallelähtöä pitää tehdä asiat sijaisille valmiiksi. Ettei jää mitään keskeneräistä.

Eilen siirsin digikamerasta kuvia koneelle ja sieltä löytyy aina mukavia otoksia kuten tämä Kuopuksen omakuva:

632009.jpg

Aurinkoista päivää kaikille!!!