luonto273.jpg

Joo, eli Eskarin ilot voittekin arvata. Käytiin maalla Ukin ja Mummon luota hakemassa hiekkalaatikkokamat ja iloa on  riittänyt. Ja jos joltain on hiekat hävinneet pihasta niin meidän eteisestä ne tänään löytyi! Eskari juoksi pari kertaa vessaan koko varustuksessaan.Minä sitä moittimaan niin poika kysyi olisinko ollut iloinen jos olisi housuun laskenut. Just. Selitin siihen että voisi tulla ajoissa että kerkiää vähän riisumaankin.

Esikoisella päivä on onnistunut kun kavereita on taas tänään riittänyt. Huomenna on englannin kokeet ja kirjat on koulussa. Kysyin jos lainaisi kaverilta. Hänekin kirjat on koulussa. Netistä vähän katseltiin kustantajan sivuilta apuja...Haittaa on ainoastaan tuo leppäallergia. Aamulla kun poika tuli yökylästä niin oli ihan tukossa. Silmät punaisena. Minä aina unohdan että se lääkitys pitäisi aloittaa ajoissa. Poika on vielä allerginen niin monelle siitepölylle että koko kausi melkein pitää lääkettä ottaa. Huh huh. Iän myötä kylläkin oireet on vähän helpottaneet. Eskarikin oireilee lepästä, enemmän kylläkin ihollaan.

Leivoin tänään tiikerikakun pitkästä aikaa. Ja tein makaroonilaatikon huomiseksi valmiiksi. Ja kyllä väsyttää. Tänään on tainnut tulla raittiinilmanmyrkytys. Täysi viikko töitä edessä. Tiistaina iltavuoro. Mutta sitten koittaakin kolmen päivän vapaa Vapun kunniaksi. Kyllä se taas tästä lähtee!