521491.jpg

Eilen kyllä pojat olivat ulkona ihan kiitettävästi. Kuopuksen sain "raahattua" sisälle 20.00 ja Esikoinen tuli sovitusti 20.30. Mutta kyllä se uni sitten tuli nopeasti, heti kun sänkyyn pääsivät. Mutta ulkonahan sitä pitää olla kun säät sen sallivat.

Vapaata päivää tässä vietellään. Kävin jo ruokakaupassa ja petivaatteet vien kohta ulos.

Eilinen tapahtuma vaan mietityttää. Esikoisella oli pää kipeänä tapauksen jälkeen, makasi sohvalla pitkän aikaa ja käytiin asiaa läpi. Se huolestuttaa kun hänellä on sellainen näkemys "että kun mä sen ukon tuolla nään, niin...". Ja sitten puhetta siitä miten tietenkään kenenkään kimppuun ei saa käydä oli syy melkein mikä tahansa. Itsepuolustus nyt on tietenkin eri homma. Mutta sitten poika sanoo: "kävihän se ukkokin mun päälle".

Tämä mies kertoi puhelimessa että hänellä on liike ja nuoriso on tuhonnut joitakin ulkona olevia mainoskylttejä. Eli tämän tapauksen yhteydessä hänelle tuli nämä tapaukset mieleen. Mietityttää se että Eskoinenhan ei heittänyt sitä autoa päin mitään että miksi mies kävi juuri hänen kimppuunsa. No kun hän aukaisi suunsa ja selitti sitä asiaa...Ja hän on isokokoinen, luokkakaveri vieressä on 30cm lyhyempi...Näyttää ikäistään vanhemmalta...

Kaikenlaista.